Купи!

MyMini персонален прочистувач на воздух

4.950 ден

Личниот прочистувач на воздух MyMini емитува негативни јони, кои се врзуваат со нечистите честички во воздухот, пренесувајќи им негативен набој. Така негативно наелектризираните честички се спојуваат со позитивните честички во воздухот, со што се создаваат поголеми и потешки честички од штетните материи во воздухот (дим, 2,5 PM честички, полен, вируси, бактерии и др.), кои заради својата тежина паѓаат долу, со што се избегнува нивно вдишување.

ПЛАТЕТЕ 3, ДОБИЈТЕ 4!

ЗА КУПЕНИ ТРИ, ДОБИВАТЕ ЕДЕН ПЕРСОНАЛЕН ПРОЧИСТУВАЧ ГРАТИС!