MyMini – за чист воздух!

персонален прочистувач на воздух

 • Модерен, минималистички дизајн;
 • 6.500.000 честички/cm3 – концентрација на негативни јони;
 • Чист воздух секаде со вас;
 • За внатрешна и надворешна употреба;

 

Цена: 4.950 ден

ЕКСТРА СЕМЕЕН ПОПУСТ: ПЛАТИ ТРИ – ДОБИЈ ЧЕТИРИ!

Нарачајте сега, платете кога ќе го добиете прочистувачот. Во цената е вклучена испорака до вашиот дом.

Личниот прочистувач на воздух MyMini емитува негативни јони, кои се врзуваат со нечистите честички во воздухот, пренесувајќи им негативен набој. Така негативно наелектризираните честички се спојуваат со позитивните честички во воздухот, со што се создаваат поголеми и потешки честички од штетните материи во воздухот (дим, 2,5 PM честички, полен, вируси, бактерии и др.), кои заради својата тежина паѓаат долу, со што се избегнува нивно вдишување.

Детали за производот

Опис

 • Внатрешна употреба: дома/ на работа / во спалната соба / во шопинг центри;
 • За време на патување со: автомобил / автобус / воз / лифт / на отворено;
 • Пулсирачко светло со сина светлина;
 • Префинет, патентиран дизајн;
 • Елегантен ѓердан;
 • Мал, компактен, & уникатен;
 • Достапни бои: црна / бела;

 

Пакување

Gift box кутија со димензии 59,5х32х22 mm;

Спецификации

 • Влезен напон: 5V (USB);
 • Потрошувачка на енергија: ≤0.5W;
 • Концентрација на негативни јони: 6,500.000 честички/cm3 во секунда;
 • Димензии на продуктот: 59,5х32х22 mm;
 • Нето тежина: околу 30 g;
 • Време на полнење: 1до 2 часа;
 • Траење на батеријата: 10 до 12 часа;
 • Идеална температура на функционирање: од﹣10℃ до 40℃;
 • Апликација: Се носи околу врат, во автомобил, на бирото, покрај кревет, во детска количка и др.;
 • Сертификации: CЕ, RoHS, FCC;

Доколку ги измериме негативните јони на излезот од уредот (како што всушност прават сите останати производители на вакви преносни прочистувачи на воздух), тогаш MyMini емитува повеќе од 185 милиони негативни јони на cm3. За разлика од останатите, ние ги декларираме реалните вредности, измерени на растојание од 15 cm, кои изнесуваат повеќе од 6.5 милиони негативни јони/cm3 во секунда. 

Видеа од тестирања во пракса

Во ова видео ќе го видите споредбениот тест на два преносни прочистувачи на воздух, кои може да се најдат во регионов.
Во средината е MyIon (го нуди Zepter по цена од 173 EUR), а десно од него е MyMini, со двојно пониска цена.
Тестот покажа дека MyMIni е многу поефикасен од MyIon, кој инаку има декларирано многу повеќе негативни јони отколку што има MyMini.
Доколку ги измериме негативните јони на излезот од уредот (како што всушност прават сите останати производители на вакви преносни прочистувачи на воздух), тогаш MyMini емитува повеќе од 185 милиони негативни јони на cm3. За разлика од останатите, ние ги декларираме реалните вредности, измерени на растојание од 15 cm, кои изнесуваат повеќе од 6.5 милиони негативни јони/cm3 во секунда.

Сертификати & Патенти

MyMini e сертифициран со следниве сертификати: CE, RoHS, Fcc.
Дизајнот е заштитен со патент (China Design Patent No. ZL2020303342810)